Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pornește războiul împotriva românilor care se află în ilegalitate

În România, dacă până acum controalele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au fost „timide”, cele anunțate recent de Fisc vor fi extrem de dure, a declarat șeful ANAF, Lucian Heiuș.

Astfel, şeful ANAF consideră că un agent economic, cu o afacere corectă nu se poate duce într-un club să cheltuie într-o singură zi zeci de mii de euro. Din estimările sale, în ultimii patru ani, aproximativ 20 de miliarde de euro din conturile unor români nu pot fi justificați și nu au fost declarați. El a precizat că sumele se află în conturi bancare sau în investiți imobiliare, bunuri mobile sau în creditări.

Controalele ANAF nu se vor opri

În contextul controalelor anunțate de ANAF, în următoarea perioadă, Lucian Heiuș a dat asigurări că acestea nu se vor opri.

În opinia sa,„Niciun agent economic, niciun om cu business corect nu se duce să cheltuie într-o seară la un club 60-70.000 de euro. Niciodată. Un om care știe ce înseamnă să facă o afacere, care se luptă, care are riscuri, care ia credite, care dă salarii la sute, mii de angajați nu face asemenea lucruri”, a declarat Heiuș pentru Euronews România.

Dacă până…

Citeste continuarea Aici

You might also like