Cand trebuie sa apelezi la o firma pentru dezinsectie sau deratizare?

Indiferent daca discutam despre spatiile din locuinta personala sau din apropierea acesteia ori daca avem in vedere spatiile comune ale blocului sau spatiile publice, prezenta rozatoarelor precum soarecii si sobolanii sau prezenta insectelor precum gandacii, tantarii, capusele, plosnitele ori purecii trebuie rezolvata cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient. Iar pentru acest lucru este recomandat sa te adresezi unei firme care presteaza astfel de servicii in domeniul deratizarii si al dezinsectiei.

 

Indicii care arata prezenta rozatoarelor si a insectelor

Este important de subliniat faptul ca momentul in care trebuie sa apelezi la astfel de servicii pentru deratizare sobolani sau dezinsectie nu este acela in care observi astfel de rozatoare sau de insecte. Exsita mai multe indicii care pot semnala faptul ca astfel de daunatori sunt deja prezenti in locuinta sau in apropierea acesteia ori in diferite spatii.

 

In cazul infestatiei cu sobolani sau soareci printre indicii se numara prezenta fecalelor acestor rozatoare, faptul ca anumite portii de mancare pentru animalele de companie sau pentru cele de curte dispar, faptul ca gasesti urme de alimente roase, dar si resturi de…

Citeste continuarea Aici

You might also like