Care sunt beneficiile unei perne pentru alaptare?

Perioada postnatala vine cu multe provocari pentru fiecare mamica. Transformarile corpului, galagia hormonilor, noptile nedormite, toanele lui bebe si alaptatul sunt doar cateva dintre acestea. Pentru a mai inlesni misiunea ta de mama, producatorii au venit pe piata cu diverse solutii care sa iti asigure in primul rand confortul pe durata intregii experiente de dupa nastere. In acest fel, au aparut si cele mai bune perne pentru alaptare, care te ajuta la hranirea corecta a bebelusului inca din primele sale luni de viata.

 

Pozitiile naturale de alaptare sunt deseori solicitante si obositoare pentru spate si brate. Astfel de dureri sunt bine cunoscute de mamici, fiind provocate de sustinerea indelungata a sugarului pe brate, in timpul hranirii. Folosind modelele de perne alaptare insa s-a constatat o reala imbunatatire in starea de confort fizic a mamei, eliminandu-se durerile de gat, umeri, spate si brate. Pe langa acest beneficiu important, atat tu, cat si bebe veti sta confortabil, profitand de momente de relaxare impreuna.

 

Confortul sugarului este de asemenea esential pentru dezvoltarea sa armonioasa. Atunci cand il tii in brate pentru alaptare, este posibil ca acesta sa…

Citeste continuarea Aici

You might also like