CNSU a declanşat stare de alertă în județul Maramureş

Sunt probleme serioase în județul Maramureș unde s-a impus stare de alertă.

Mai exact, CNSU (Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă) a aprobat declararea stării de urgență în județul Maramureș, în legătură cu situația deșeurilor din această zonă.

Astfel, „Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat miercuri, în sistem hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, urmare a propunerilor formulate în Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş nr. 31/25.10.2022 privind declararea stării de alertă la nivelul judeţului Maramureş.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, prin hotărâre, declararea stării de alertă la nivelul judeţului Maramureş”, se arată într-un comunicat oficial al Guvernului României de joi dimineață.

Probleme mari legate de deșeurile din județ, în urma unei decizii luate de operatorul depozitului ecologic de la Sânpaul

În contextul deciziei luate de CNSU, tratarea şi depozitarea deşeurilor, de la nivelul judeţului Maramureş vor fi asigurate, pentru o perioadă de 6 luni, la operatori autorizaţi din judeţul Bihor, municipiul…

Citeste continuarea Aici

You might also like