Cu cât a crescut preţul biletelor de avion ȋn anul trecut?

Trendul călătoriilor interne cu avionul s-a consolidat în 2021. Nu au existat schimbări majore în clasamentul celor mai populare țări în care au zburat românii.

Concret, anul trecut, preţurile zborurilor au fost în medie cu 19% mai mari comparativ cu 2020 din cauza scumpirii biletelor pentru zborurile interne și intercontinentale.
Românii au apelat tot mai des la asigurări pentru a-şi garanta siguranța în cazul unor evenimente neașteptate care le-ar putea perturba călătoriile.

Însă, călătoriile cu avionul s-au redresat anul trecut după un 2020 dificil şi în ciuda unui început incert al anului 2021 pentru industria transportului aerian. Perioada de vârf a cererii a acoperit sfârşitul anului, românii zburând cel mai des de sărbători și la începutul toamnei. Este interesant că numărul celor care au ales să călătorească în străinătate cu avionul în septembrie și octombrie a fost mai mare anul trecut decât în 2020 și 2019.

Unde au călătorit românii

În ţara noastră, topul celor mai populare destinații pentru români în 2021, nu s-a schimbat semnificativ, deși s-a modificat fruntea clasamentului. Pe locul 1 s-a aflat…

Citeste continuarea Aici

You might also like