Cu ce se va ocupa Angela Merkel după ce va părăsi Cancelaria germană

Este finalul carierei politice pentru Angela Merkel? Ce va face doamna de fier după ce va părăsi funcția? Se pare că Merkel nu ar avea de gând să stea degeaba. Viitorul cancelar pensionar va îndeplini sarcini de interes federal care derivă din continuarea funcțiilor sale oficiale.

În viitor, fostul lider al Germaniei nu ar exclude să se dedice promovării unor probleme care îi ating cu adevărat inima, arată Cadena Ser.

Nu este nimic clar deocamdată, dar totul indică până acum că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, nu va sta cu mâinile încrucişate. Ea a cerut o echipă de nouă persoane, cu doi angajați mai mult decât avea predecesorul său, social-democratul Gerhard Schröder.

Și anume: director de birou, director adjunct, doi ofițeri de masă, trei funcționari și doi șoferi. O echipă grozavă pentru ceva mai mult decât să gătească prăjituri cu prune și supă de cartofi, așa cum s-a comentat într-o imagine prea bucolică pentru cea care a fost „liderul lumii libere”. Deși a fost reticentă în a spune ce va face acum, Merkel a sugerat că nu ar exclude să se dedice promovării unor probleme care îi ating cu adevărat…

Citeste continuarea Aici

You might also like