Cum a ajuns sistemul Fast and Fixed sa se bucure de popularitate la nivel mondial?

Pierderea danturii scade considerabil stima de sine si poate sa genereze probleme serioase de sanatate, indiferent daca este vorba despre toti dintii sau doar despre cei de pe o singura arcada.

Daca in trecut oamenii erau nevoiti sa se resemneze cu aceasta realitate, progresul tehnologiei a facut posibil ca astazi problema sa poata fi rezolvata intr-un timp cat se poate de scurt, cu beneficii vizibile intreaga viata.

Ce este sistemul Fast and Fixed?

Este vorba despre un sistem de implanturi dentare de ultima generatie, dezvoltat de firma germana Bredent, lider mondial in solutii de inlocuire imediata a danturii, cu o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.

Tratamentul le este recomandat mai multor categorii de pacienti: celor care sunt pe cale sa isi piarda dintii naturali, persoanelor care deja nu mai au niciun dinte, purtatorilor de proteza, precum si celor care sufera de boala parodontala.

Sistemul Fast and Fixed a ajuns sa se bucure rapid de apreciere pe plan mondial in primul rand datorita faptului ca dintii ficsi sunt obtinuti intr-o singura zi. Intr-adevar, devine posibila construirea unei lucrari provizorii chiar in ziua interventiei, aceasta fiind conectata la…

Citeste continuarea Aici

You might also like