Cum decorezi o casă în stil vintage cu tablouri minimaliste?

Tablourile sunt elemente decorative pe care le întâlnim în fiecare casă, pe pereții sufrageriei, a dormitorului, holului sau chiar a bucătăriei. Când amenajezi o casă în stil vintage, ar trebui să știi că încărcătura sentimentală ale unor tablouri pentru decor cu aspect învechit ajută la crearea unui echilibru vizual foarte plăcut.

Decorarea încăperilor cu tablouri florale reprezintă o modalitate facilă de a decora interiorul oricărei locuințe vintage. Dar poți alege dintr-o gamă destul de variată, ceea ce înseamnă că motivele florale sunt doar una dintre opțiunile disponibile. Tablourile cu păsări, fluturi sau alte vietăți, cele cu mașini de epocă sau cu aparaturi foarte vechi, pot fi folosite pentru a decora încăperile în stil vintage.

Ce trebuie să ai în vedere când decorezi o casa în stil vintage?

Pentru a obține efectul dorit, este important să ții seama de câteva aspecte de bază. Așadar, înainte de a cumpăra orice fel de tablouri minimaliste, fă un plan de decorare. Cu siguranță vei dori să completezi decorul și cu alte elemente decorative. Important este să ții cont de o linie vizuală, pentru a nu crea un…

Citeste continuarea Aici

You might also like