Dezmembrări auto & piese disponibile pentru mașina ta, la Cupola Speed

Piesele ce provin din dezmembrările auto pot fi soluția cea mai utilă pentru mașina ta. Acestea funcționează perfect și întotdeauna sunt testate înainte de a fi puse în vânzare. O mulțime de piese sunt de la mașinile noi, care din cauza unor accidente sau dezastre naturale nu au mai putut fi reparate. În acest caz poți beneficia de piese noi pentru autovehicului tău, la un preț foarte accesibil.

Parcurile de dezmembrări auto sunt cele la care apelezi din două motive: fie vrei să duci mașina pentru că nu mai poate fi reparată, fie vrei să găsești piesele de care ai nevoie. De cele mai multe ori se găsesc piese pentru toate tipurile de mașini, așadar nu pierde ocazia de a schimba componentele vechi cu unele aproape noi!

Piese provenite din acest serviciu găsești la dezmembrari Suceava, în parcul auto sau pe site-ul lor. Bineînțeles, dacă ești din zona respectivă și vrei să duci mașina pentru serviciul de dezmembrări, poți contacta firma și apoi să o transporți. Datele de contact se vor regăsi la finalul articolului, dar și pe site.

 

Cupola Speed este un parc auto care se ocupă cu dezmembrări de autoturisme

Iar în concordanță cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like