ETNO TV lansează două emisiuni noi: ”Tainele minții” și ”Gura lumii”

În cadrul grilei de programe postul de televiziune ETNO TV lansează două emisiuni noi. Astfel, Dana Chera este realizatorul emisiunii ”Tainele minții”, care va fi difuzată în fiecare vineri, de la orele 20.00 la 21.00. Iar emisiunea ”Gura lumii”, realizată de Georgiana Murgilă va fi difuzată vineri, de la orele 21.00 la 23.00. Aşadar, telespectatorii vor putea urmării în cadrul emisiunilor, întâlniri cu invitaţi din toate domeniile, dar mai ales proiectul se bazează pe „tinele sufleteşti”.

De altfel, emisiunea ”Tainele minții”, care va fi difuzată în fiecare vineri, de la orele 20.00 la 21.00, este o emisiune de început de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV.

În contextul  noilor emisiuni, invitații vor fi profesioniști din toate domeniile, care vor încerca să exploreze ”tainele sufletești” ale minții. Este un proiect ”100% despre suflet”, pe care Dana Chera l-a gândit de mai mulți ani și acum a venit timpul să-l lanseze.

În opinia sa, ”Emoțiile trebuie să fie exprimate, chiar dacă ele ne arată dezbrăcați. Și atunci, Tainele minții este emisiunea care se referă la…

Citeste continuarea Aici

You might also like