Fostul președinte al Partidului Național Liberal (PNL), Florin Cîțu, ar urma să plece la Kiev, singur

Președintele Senatului, Florin Cîțu, urmează să efectueze o vizită în capitala țării vecine, însă nu va fi însoțit de nimeni. Momentan nu se știe data la care fostul premier va vizita Ucraina.

Cu toate acestea, sursele politice anterior menționate nu au precizat când șeful Senatului se va deplasa în țara vecină.

Aceste declarații vin la puțin tip după ce președintele Partidului Social Democrat (PSD),Marcel Ciolacu, prim-ministrul Nicolae Ciucă și ministrul de Externe Bogdan Aurescu au efectuat, marți, o vizită în Ucraina.

Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Bogdan Aurescu, vizită neanunțată la Kiev

În contextul deplasărilor oficiale, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a aflat marți, într-o vizită oficială în Ucraina, alături de premierul Nicolae Ciucă și ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu. Aceștia au avut întrevederi cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premierul Denys Shmyhal, și președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.

La rândul său, premierul României a fost primit de președintele Volodimir Zelenski și a avut întrevederi cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal,…

Citeste continuarea Aici

You might also like