FTSP intervine. Transportul din întreaga țară va fi oprit

Revolte pe bandă rulantă în România în domeniul transportului. Asta după ce sindicaliștii de la STB au demarat o grevă joi dimineață, care continuă și astăzi, restul transportorilor din România își arată și ei nemulțumirile, adăugând că dacă nu vor fi luate măsuri corecte, transportul la nivel național va fi blocat.

Preşedintelui FTSP, Ioan Zbârnea intervine în cazul grevei sindicaliștilor de la STB. Astfel, într-o postare pe pagina de Facebook, acesta se arată revoltat de modul în care situața contractelor de muncă în acest domeniu este gesionată.

De precizat este faptul că Federația Transportatorilor și Serviciilor Publice din România are în componență sindicate din cadrul societaților transportului public din Arad, Braşov, Constanta, Craiova, Galați, laşi, Ploiesti, Sibiu, Slatina, Suceava, Tg. Jiu, Tulcea și Vaslui.

În plus, FTSP spune că este solidară cu acțiunile de protest desfişurate de către Sindicatul Transportatorilor din București, iar membrii noștri vor protesta alături de colegi până la rezolvarea problemelor conflictuale.

De asemenea, președintele FTSP a precizat că în cazul în care nu se va rezolva…

Citeste continuarea Aici

You might also like