Fundația Alături de Voi a reușit în 2021 să implementeze două mari proiecte

Angela Achiței este un antreprenor social și președintele Fundației Alături de Voi vorbeşte despre proiectele pe care a reușit să le ducă la capăt cu succes, dar și despre dificultătile pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei sale.

Astfel, „Sunt 2 proiecte pe care le-am implementat în 2021 în grupul ADV și care au adus un impact semnificativ comunității.

Primul proiect se numește ”Educație incluzivă” prin care am înființat 4 centre educaționale în 3 comunități rurale din județul Iași și un centru la Botoșani acolo direct în comunitate. Împreună cu alți 4 parteneri, asigurăm servicii educaționale, sociale, psihologice, de dezvoltare personală și orientare profesională pentru 600 de copiii din medii defavorizate și cu dizabilități pentru a recupera decalajul educațional generat de pandemia Covid. Totodată investim în formarea cadrelor didactice și în educația parentală a reprezentanților legali ai acestor copii.

Al doilea proiect, este unul de antreprenoriat social, prin care am dezvoltat OPYA una din cele mai mari prăjitorii de cafea de specialitate din Regiunea Nord Est cu o capacitate de producție de peste 10…

Citeste continuarea Aici

You might also like