G̎heorghe Cârciu: Este pentru prima dată când am reușit să demarăm mai multe apeluri competitive de granturi

În prezent, secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a venit cu informații importante pentru cei din afara României.

Concret, în cadrul unei videoconferințe, care a avut loc marți, 27 septembrie, secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a declarat că este pentru prima dată când au fost demarate mai multe apeluri competitive de granturi.

În afirmaţiile sale, „Este pentru prima dată când am reușit să demarăm mai multe apeluri competitive de granturi în același timp cu scopul de a susține direct asociațiile și organizațiile românești din afara granițelor”, a precizat Gheorghe Cârciu în cadrul videoconferinței la care au participat și reprezentanții mediului asociativ românesc care au aplicat pentru obținerea de fonduri nerambursabile oferite de către DRP.

În plus, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a informat, „prima parte a întrevederii online a cuprins întrebări și răspunsuri punctuale din partea participanților în ceea ce privește documentația și procesul de evaluare al celor două programe pe care DRP le…

Citeste continuarea Aici

You might also like