George Simion, președintele AUR, s-a arătat revoltat de faptul că hocheiștii au ajuns să cânte imnul Ţinutului Secuies

George Simion, liderul partidului AUR a lansat acuzații extrem de dure la adresa ungurilor care au cântat imnul Ţinutului Secuiesc și cere măsuri drastice în cazul acestora.

Reacție neașteptată venită din partea lui George Simion, președintele AUR. Într-un interviu acordat la România Tv acesta s-a arătat revoltat de faptul că hocheiștii au ajuns să cânte imnul Ţinutului Secuies.

Reacția sa vine după ce imnul Ţinutului Secuiesc a fost cântat de hocheiştii naţionalei României şi de cei ai Ungariei, înainte de partida din CM din Slovenia, iar Tánczos Barna, ministrul Mediului, ar fi stat în galeria Ungariei.

Despre aceste fapte, George Simion cere ca toți cei care au făcut acest gest fără precedent să fie excluşi din echipa naţională, în condițiile în care sunt “separatişti plătiţi din bugetul României”. El susține că s-a ajuns prea departe și deși era de acord cu investițiile în sport, spera ca acestea să nu fie folosite politic.

George Simion vrea ca hocheiștii să fie pedepsiți

Mai mult, liderul AUR a mai adăugat că toți cei care au făcut acest lucru trebuie ”pedepsiți ca să nu mai poarte niciodată însemnele…

Citeste continuarea Aici

You might also like