În spitalele din România, numărul pacienților infectați cu COVID a început să scadă

Românii pot în sfârșit să răsufle cât de cât ușurați. Situația din  spitale s-a mai îmbunătățit, iar numărul pacienților care au COVID a început să mai scadă. A spus-o managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler. Ea a susținut, luni seară, la B1 TV, că lucrurile din spitalul pe care îl conduce s-au îmbunătățit față de cum era acum o lună. Este vorba de pacienții internați în secții. Cu toate acestea, ea a ținut să arate că situația la ATI este încă problematică.

Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler a afirmat, „Lucrurile stau puțin mai bine dacă vorbim de pacienți internați în secții. A început să scadă numărul de pacienți. Avem chiar locuri libere, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimele patru săptămâni. Este ceva ce s-a întâmplat în ultimele trei zile și e bine că suntem în această direcție”.

Aceasta a precizat, însă, că este nevoie urgentă de igienizarea riguroasă a secțiilor din spitale și de înlocuirea ventilatoarelor suprasolicitate în această perioadă. Ea a arătat că situația locurilor libere la ATI rămâne încă deficitară.

Beatrice Mahler: Sperăm că vom…

Citeste continuarea Aici

You might also like