Laura Alina Dezsi a fost numită ȋn poziţia de Director Comercial pentru România, în Alexandrion Group

În România producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri Alexandrion Group, a desemnat-o pe Laura Alina Dezsi în coordonarea activităţilor echipelor de comerţ tradiţional, vânzări key accounts, marketing centrat pe consumator și evenimente, raportându-i direct domnului Nawaf Salameh, Președinte Fondator & CEO Alexandrion Group.

În ţara noastră, Alexandrion Group, anunţă numirea Laurei Alina Dezsi ȋn poziţia de Director Comercial pentru România. Din această funcţie Laura Alina Dezsi va coordona activitatea echipelor de comerţ tradiţional, vânzări key accounts, marketing centrat pe consumator și evenimente. De asemenea, va colabora ȋndeaproape cu liderii segmentelor de distribuţie retail și HoReCa și va superviza derularea proiectelor din aceste sfere.

În contextul profesional, Laura s-a alăturat Alexandrion Group ȋn 2019 și, timp de peste 2 ani, a ȋndeplinit rolul de Director National Key Accounts. Din acest rol, a gestionat reţelele internaţionale de clienţi, coordonând o echipă formată din 30 de persoane, cu raportare directă sau indirectă.  Are peste 10 ani de experienţă ȋn vânzări, acumulată ȋn companii…

Citeste continuarea Aici

You might also like