Nicolae Ciucă: Viitorul României nu poate fi altul decât pro-european

Datele celui mai nou sondaj Eurobarometru arată că 74% dintre tinerii români sunt optimiști, în ceea ce privește viitorul Uniunii Europene. În legătură cu acest subiect, premierul Nicolae Ciucă a ținut să le transmită românilor un mesaj de Ziua Națională a Tineretului.

Cu acest prilej, premierul Nicolae Ciucă a scris un mesaj prin care a transmis că viitorul României nu poate fi altul decât pro-european.

Astfel, „Am primit, azi, de Ziua Națională a Tineretului, cea mai frumoasă confirmare și mă bucur enorm să aflăm din cel mai recent Eurobarometru că majoritatea tinerilor români înțeleg și simt beneficiile de care se bucură ca cetățeni europeni. Trei sferturi dintre tinerii români sunt optimiști în ceea ce privește viitorul Uniunii Europene și arată o mai mare deschidere și susținere pentru politicile europene decât alte categorii de vârstă.

În marea lor majoritate, 74%  sunt satisfăcuți cu viața pe care o duc, iar peste 60% dintre ei apreciază că lucrurile se îndreaptă în direcția bună în viața personală”, a scris premierul Nicolae Ciucă.

70% dintre tineri sunt mulțumiți de locul de muncă pe care îl au

În…

Citeste continuarea Aici

You might also like