O polițistă din București și-a uitat arma în toaleta unei benzinării

O poliţistă din Bucureşti este cercetată de superiori după ce şi-a uitat arma din dotare în toaleta unei benzinării din sectorul 2. Astfel,  atunci când şi-a dat seama că nu mai are armamentul din dotare, femeia s-a întors la toaletă, dar nu a mai găsit nimic.

 

Aşadar, întâmplarea s-a petrecut miercuri 15 decembrie, când agenta, care lucrează la secţia 9 de poliţie, se afla în timpul serviciului. Aceasta a intrat în toaleta unei benzinării din sectorul 2, unde şi-a uitat arma din dotare.

S-a întors după circa14 minute, dar nu a mai găsit armamentul. Mai mult,  pistolul ar fi fost luat de o clientă care ar fi intrat în aceeaşi toaletă imediat după agentul de poliţie.

Clienta respectivă era însoţită de iubitul ei care în cele din urmă a aruncat arma pe un teren viran aflat la limita dintre sectorul 2 şi 3. Toţi poliţiştii din teren au fost alertaţi, iar în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere femeia de 20 de ani care ar fi luat arma şi iubitul ei de 33 de ani au fost identificaţi, iar arma a fost recuperată.

Mai mult decât atât, cei doi au fost reţinuţi pentru nerespectarea regimului armelor și…

Citeste continuarea Aici

You might also like