Parcarea în care s-a investit peste 13 milioane de euro, zace mai mult goală, deși e gratuită

În Bucureşti, parcarea park&ride de 500 de locuri de la capătul Șoselei Pantelimon, inaugurată în urmă cu 3 săptămâni de Primăria Capitalei, unde ar trebui să-și lase mașinile cei care vin din Ilfov și să vină în centru cu transportul public, este mai mult goală, deși este gratuită.

Până acum, în medie a fost folosită zilnic de circa 100 de mașini și mai mult noaptea, ceea ce înseamnă că este folosită de locuitorii din zonă, nu de navetiști, potrivit datelor transmise de municipalitate la solicitarea HotNews.ro.

Vineri, pe la ora 11.00, când reporterul HotNews.ro a fost la fața locului, erau mașini doar la primul din cele trei nivele și nici acesta nu era complet ocupat. În rest, gol.

În contextul utilităţilor, parcarea are la parter stațiile mijloacelor de transport public. Astfel, cei care vin din jurul Bucureștiului pot lăsa mașina acolo și să vină în centru folosind tramvaiul.

Nici măcar cei care locuiesc în zonă nu parchează acolo, mașinile riveranilor fiind parcate tot pe marginea Șoselei Pantelimon.

Din punct de vedere al transportului în comun, parcarea park&ride este un exemplu care ilustrează perfect faptul că…

Citeste continuarea Aici

You might also like