Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei: „Rusia va fi mai slabă”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei, care vor fi valabile în toată Europa.

Astfel, „Şi toţi cei din Ucraina şi toţi cei din lumea liberă trebuie să facă totul pentru ca Rusia şi cei care susţin războiul să plătească un preţ şi mai mare pentru teroarea de stat a Rusiei”, a declarat, duminică, liderul de la Kiev.

Concret, Volodimir Zelenski a anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei, iar noile sancțiuni îi vor face pe cetățenii ruși să se simtă responsabili pentru ceea ce se întâmplă în Ucraina deoarece „dacă ai cetăţenie rusă şi rămâi tăcut, asta înseamnă că nu lupţi, că susţii ce se întâmplă” în Ucraina.

În precizările sale, „Lucrăm pentru noi sancţiuni pentru Rusia şi pentru stimularea cetăţenilor statului terorist să îşi simtă partea de responsabillitate pentru ce se întâmplă. Discuţia despre restricţiile cu privire la viză în Europa pentru deţinătorii de paşaport rusesc se extinde în fiecare zi, se alătură noi state şi noi politicieni. În cele din urmă, ar putea duce la deciziile corespunzătoare.

Le sunt recunoscător ofiţerilor noştri…

Citeste continuarea Aici

You might also like