PSD susține cu argumente că pensiile trebuie să crească cu 11%

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea vine cu precizări referitoare la discuțiile dintre PNL și PSD, în ceea ce privește majorarea pensiilor, dar și a procentului cu care ele urmează să crească.

După ședința Consiliului Politic Național al PSD, negocierile pentru un guvern PNL – PSD sunt finalizate într-o proporție de peste 90%.

Pe de altă parte, el a subliniat faptul că rămân deschise discuțiile pe capitolul Muncă, pe capitolul fiscal și pe Justiție. Referitor la majorarea pensiilor, el spune că majorarea cu 11% a pensiilor este „o cifră corectă”.

Însă, social democratul nu a precizat cu cât ar urma să crească  alocaţiile sau salariul minim pe economie, însă a subliniat faptul că social democrații țin foarte mult la pachetul de măsuri sociale.

În opinia sa, „Negocierile sunt finalizate într-o proporție de peste 90%. Rămân deschise discuțiile pe capitolul Muncă, pe capitolul fiscal și pe Justiție. Noi, cei de la PSD, ținem forte mult la pachetul de măsuri sociale și aș menționa doar creșterea pensiilor, creșterea alocațiilor, creșterea salariului minim”, spune Radu Oprea, după ședința Consiliului Politic…

Citeste continuarea Aici

You might also like