Rochii de ocazie: Cum te îmbraci la petrecerea de botez

În perioada de dinainte de 1989, dar și câțiva ani buni după aceea, botezul unui copil era un eveniment strict familial, la care participau doar rudele apropiate. Momentul creștinării la biserică era urmat de o masă în familie, alături de nași, și totul se rezuma cam la atât. Lucrurile s-au schimbat între timp, botezul devenind un eveniment care este marcat cu mai mult fast, printr-o petrecere cu mulți invitați, ursitoare, dans și toate ingredientele.

După nuntă, aceasta este următoarea petrecere importantă a unei familii, așa că o invitație la un astfel de eveniment impune o ținută pe măsură. Ai la dispoziție mai multe opțiuni, iar în cele ce urmează îți vom spune cum să-ți alegi o rochie de botez potrivită.

Decența trebuie să primeze

Trebuie să ții cont de faptul că este vorba despre o petrecere dedicată unui copil, așa că ținuta aleasă nu trebuie să fie una foarte provocatoare; chiar nu este evenimentul cel mai potrivit pentru a te îmbrăca sexy. De aceea, trebuie să ai grijă ca, indiferent de modelul de rochie ales, decolteul să nu fie foarte generos, iar lungimea să fie cel puțin până deasupra genunchilor. De…

Citeste continuarea Aici

You might also like