STB decide azi cum îi va sancționa pe șoferii care au fost în grevă cinci zile

Pentru grava din STB , conducerea companiei spune că angajații care au fost în grevă, nu vor primi banii pentru zilele în care au lipsit nemotivat de la muncă.

În plus, miercuri va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație , în care vor stabili măsurile concrete care se vor lua contra lor. Pe de altă parte, călătorilor le va fi prelungită perioada de valabilitate a abonamentelor pentru a acoperi zilele de grevă.

În contextul financiar, din primele estimări, prejudiciul suferit de STB după cele cinci zile de protest a depășește 16 milioane de lei.

Astăzi, miercuri 26 ianuarie, la ora 13.00 va avea loc o ședință la sediul STB, la care vor fi prezenți toți membrii Consiliului de Administrație, care vor stabili nivelul exact al pierderilor și ce sancțiuni vor fi aplicate șoferilor care nu au fost la muncă.

În contractul colectiv de muncă este precizat că se desface contractul pentru cei care nu vin la muncă trei zile consecutiv. La ședința de azi se va face un bilanț al activității angajaților – șoferi și vatmani.

Pe de altă parte, călătorilor le va prelungită perioada de valabilitate a abonamentelor pentru a…

Citeste continuarea Aici

You might also like