Tips&tricks: cum sa folosesti eficient tratamentul cu erbicid?

Vrei sa te ocupi cat mai eficient de cultivarea si intretinerea fructelor si a legumelor, pentru a te bucura de produse de calitate?

Incepe prin a te documenta despre conditiile climatice de care au nevoie plantele, iar apoi ia in considerare si aplicarea unui tratament cu Agil erbicid, pentru a elimina eficient buruienile perene si anuale. In acest fel, reduci considerabil din munca pe care o depui si, in acelasi timp, asiguri culturilor tale conditii optime in care sa se dezvolte!

Agil erbicid – o solutie excelenta

Erbicidul Agil se numara printre cele mai bune produse de pe piata, pe care poti folosi pentru combaterea buruienilor gramine si selective cand vine vorba despre culturile dicotiledonate. Substanta activa din componenta acestei solutii este foarte repede absorbita de catre frunzele buruienilor, iar apoi se transfera catre toate punctele de crestere, adica spre radacini si rizomi. Datorita inibarii enzimelor si a acizilor grasi din celulele meristematice, Agil distruge functiile vitale ale celulelor, provocand astfel moartea buruienilor.

Dupa numai 1 – 2 zile de la aplicarea tratamentului, vei observa ca buruienile isi inceteaza cresterea, iar frunzele capata o…

Citeste continuarea Aici

You might also like