Un bărbat și-a dus unchiul mort la oficiul poștal ca „să-și ridice” pensia.

Un bărbat care efectiv a târât cadavrul unchiului său la oficiul poștal pentru a-și încasa pensia a spus că era sigur că acesta era în viață.

Astfel că, angajații de la magazinul în care funcționează oficiul poștal, din County Carlow, Irlanda, au fost șocați când s-au trezit în față cu cadavrul lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, vineri dimineață, conform Irish Independent.

Polițiștii care investighează incidentul bizar au precizat că Declan Haughney nu i-a provocat moartea unchiului său, dar el se confruntă cu furia comunității.

Conform martorilor, Declan, de 40 de ani, era unul din cei doi bărbați care sprijineau corpul lui Doyle de tejghea, când un angajat a devenit suspicios și a întrebat dacă acesta nu se simțea bine. Atunci, cei doi au susţinut că Doyle tocmai făcea un atac de cord și i-au lăsat corpul la pământ.

Declan Haughney, care este în prezent acuzat că a încercat să-și fraudeze unchiul, a spus: „De ce aș vrea să-mi jefuiesc unchiul? Am 40 de ani, da, nu sunt un copil, nu sunt un tânăr. Nu sunt omul acela care să intre cu un om mort la oficiu pentru a-i lua banii”.

În plus, în aceeași…

Citeste continuarea Aici

You might also like