Virgil Popescu: prețul gazului nu poate depăși 0,31 lei/kw, indiferent de consum

Recent, Ministrul Energiei Virgil Popescu a vorbit  despre semnarea noilor contracte, în această perioadă, cu furnizorii de gaze naturale. În precizările celor spuse de ministrul Energiei, prețul acestora, nu poate depăși 0,31 lei/kw, indiferent de consum.

Virgil Popescu explică semnarea noilor contracte cu furnizorii de gaze

În contextul preţurilor, Virgil Popescu a subliniat faptul că prețul nu poate depăși 0,31 lei/kw, indiferent de consum, deoarece ordonanța guvernamentală care plafonează prețul gazelor este în vigoare până la data de 31 martie 2023.

Astfel, „Consumatorii trebuie să ştie că există o ordonanţă care există de la 1 aprilie, anul acesta, până la 31 martie 2023, anul viitor, iar preţul pentru consumatorul casnic este plafonat la 150 de lei, plus tariful de furnizare, care este undeva la 12 lei. Deci există un plafon. Preţul pe care îl vor plăti va fi undeva la 0,25 lei. Cel mai mare preţ care ar putea fi , de 0,31 lei.

Există o plafonare. Sistemul funcţionează. Au fost nişte sincope, trebuie să recunoaştem. Fiecare decide ce face, semnează cu furnizorul în care are încredere şi care orferă cea mai mună ofertă…

Citeste continuarea Aici

You might also like