35 de milioane de dolari este o ofertă pe care a refuzat-o actorul George Clooney

Actorul George Clooney a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru „o zi de muncă”, însă a refuzat oferta.

Vedeta de la Hollywood a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze, scrie dpa, citată de Agerpres.

În opinia sa, „Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită”, a declarat George Clooney.
„Reclama era (asociată cu) o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare, aşa că m-am gândit ‘Ei bine, dacă trebuie să irosesc un minut, nu merită’ „.

Cunoscutul actor Clooney, care a împlinit 60 de ani în mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii, gemenii Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

În altă ordine de idei, vorbind despre creşterea copiilor, el a afirmat că au o bomă doar „patru zile pe săptămână”, deoarece „este atât de important pentru Amal (să fie implicată)”.

„Şi, în timpul lockdown-ului, am fost doar noi – un…

Citeste continuarea Aici

You might also like