Alegerea modelului de smartwatch de care aveți nevoie

Smartwatch-urile fac mult mai mult decât să arate cât e ora. Acestea acționează ca un companion al smartphone-ului, oferind alerte, notificări, aplicații și multe altele direct la încheietura mâinii.

Pentru a avea funcționalitate completă, aproape toate smartwatch-urile trebuie să se conecteze prin Bluetooth și să se încadreze în raza wireless a unui smartphone sau a unei tablete Android sau iOS. Cu toate acestea, câteva ceasuri inteligente conectate au de fapt capacități 3G / LTE și pot funcționa fără o conexiune la un alt dispozitiv.

Smartwatch-urile, un must-have in 2022

Pe măsură ce smartphone-urile au devenit esențiale pentru orice persoană care dorește să ramână conectat și organizat, ceasurile inteligente sunt cu adevărat concepute pentru lumea în care trăim astăzi. Există nenumărate situații care necesită acces hands-free, discret la smartphone, iar smartwatch-urile oferă acest lucru – subtil, convenabil și fără întreruperile pe care le poate provoca un telefon.

Smartwatch-urile vin într-o varietate de stiluri și modele, iar unele sunt compatibile cu benzile de ceas standard de 16 mm, 20 mm și 22 mm pe care le puteți…

Citeste continuarea Aici

You might also like