ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarea perioadă, iar temperaturile scad brusc

În România, deși luna februarie începe cu temperaturi peste normalul acestei perioade, lucrurile se vor schimba în doar câteva zile.

ANM anunță că după o săptămână extrem de călduroasă, iarna își intră în drepturi. Potrivit prognozei publicate de ANM pentru perioada 31 ianuarie-13 febuarie, de la mijlocul lunii februarie vor urma temperaturi cu minus în toată țara.

Astfel, meteorologii anunță că în prima săptămână din februarie, în Banat, media temperaturilor maxime va avea variații în general între 3 și 7 grade, iar a minimelor între -5 și 1 grad. Pe de altă parte, următoarea săptămână vine cu o vreme extrem de rece.

Concret, media temperaturilor maxime va fi de 6…7 grade, iar a minimelor apropiată de 0 grade, până în jurul a 4 grade media maximelor și -5…-4 grade a minimelor. Totodată, ANM anunță că temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi.

Și în Crișana evoluția vremii va fi aceași. La început de februarie, media temperaturilor pe întreaga regiune va avea valori între 1 și 6 grade, în cazul maximelor și între -6 și 0 grade, în cazul minimelor.

ANM anunță…

Citeste continuarea Aici

You might also like