Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu circulă în această dimineață în Capitală

În această dimineată, transportul public în comun al STB (autobuze, troleibuze și tramvaie) din Bucuraşti nu circulă, în urma unor proteste cu care au amenințat deja cu o zi în urmă.

Este vorba de o grevă spontană a celor 700 de angajați care sunt nemulțumiți de condițiile de muncă din cadrul companiei. Însă pe aplicațiile Google Maps traseele continuă să apară active, așa că oamenii așteaptă în frig în stații.

Totodată, serviciile de transport precum Bolt și Confort au crescut deja tarifele practicate pe traseele bucureștene, speculând momentul, precizează Digi Matinal.

În cadrul acestui protest, salariații de la STB cer negocierea contractului colectiv de muncă și solicită salarii mai mari. Cu toate acestea, serviciile de transport public nu sunt însă afectate, pentru că angajații care protestează nu sunt de serviciu, însă, angajații STB iau în calcul oprirea sistemului de transport public din București.

Concret, blocarea transportului public din Capitală ar putea avea loc în contextul în care negocierilor de astăzi cu directorul companiei vor eșua. Până in momentul acesta, se poartă deja negocierile de mai bine de o…

Citeste continuarea Aici

You might also like