Avantajele scrisului de mână – Criterii esențiale pentru alegerea stiloului potrivit stilului de scris

O dată cu dezvoltarea tehnologiei, scrisul de mână, de exemplu cu stiloul ‘’riscă’’ să rămână o frumoasă amintire a anilor frumoși de școală. Totuși, scrierea tradițională are farmecul ei aparte, imprimă o notă personală a celui care o folosește și mult mai utilă decât s-ar crede. Mai exact, scrierea de mână oferă numeroase beneficii din punct de vedere funcțional și creativ.

Scrierea clasică pe hârtie cere mai multă concentrare și totodată, încurajează libertatea de exprimare și dezvoltarea vocabularului. Cu o coală de hârtie și un stilou de calitate ești mult mai motivat să îți așterni cât mai multe gânduri pe hârtie, în forma lor pură și fără editare.

Un simplu stilou dăruiește o experiență de scriere lină, caligrafică, într-o manieră personală. La fel de adevărat este și faptul că, ofertele de stilouri STABILO, cu design modern, stiluri de scris diferite și forme interesante cresc șansele pentru găsirea stiloului ideal.

Cum recunoști stiloul perfect pentru tine?

Stilourile de calitate au vârful peniței din oțel inoxidabil. Este un material perfect, rezistent, robust și ușor de înlocuit, ceea ce…

Citeste continuarea Aici

You might also like