Ce se va întâmpla cu Bitcoin și alte criptomonde în anul 2022

În anul 2021, prețurile Bitcoin au fost într-o pendulare sălbatică și au încheiat anul 2021 mult mai sus față de valoarea de la începutul anului.

Ce spun specialiștii că se va întâmpla în 2022?

Un Bitcoin se tranzacționează în prezent, cu puțin sub 49.000 dolari, o creștere uimitoare de 66% față de nivelurile din ianuarie. Dar moneda cripto de top a scăzut, de asemenea, cu aproape 30% față de cel mai mare record, de aproape 69.000 dolari, atins în noiembrie. La îmtrebarea ce urmează pentru Bitcoin și alte criptomonede?

În conformitatea CNN, aceasta afirmă că nu se poate nega faptul că criptomonedele au devenit mainstream. Valoarea totală a tuturor criptomonedelor aflate în circulație este de peste 2,2 trilioane de dolari, Bitcoin reprezentând aproximativ 920 de miliarde de dolari din acest total.

De altfel, Ethereum începe și el să reducă decalajul. Ethereum, care este o criptomonedă populară pentru contractele inteligente și jetoanele nefungibile (NFT) care au luat cu asalt lumea artei și a obiectelor de colecție, are o valoare de piață de 475 de miliarde de dolari.

Prețurile acestei criptomonede au crescut de cinci ori în…

Citeste continuarea Aici

You might also like