Ce soluții se caută, în tot blocul comunitar, din punct de vedere al nivelului de trai

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a venit cu noi informații despre pensiile din România, în plus, acesta a mai precizat că realitatea actuală din țara noastră, se aplică și altor state din Uniunea Europeană.

Concret, Marcel Boloș, a vorbit despre procentul din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNNR) pentru pensii, subliniind că un număr mare de oameni se află în riscul de sărăcie extremă și că nu este o realitate existentă doar în România, ci în toate statele membre ale Uniunii Europene.

În opinia sa, ”E o discuţie prematură, în acest moment, suntem siguri de un anumit lucru, şi anume că avem o rată a inflaţiei care vine după un proces inflaţionist aflat pe costuri. Avem un număr cât mai mare de populaţie care se află în risc de sărăcie extremă. Aceasta este o realitate pe care nu numai România o are, ci şi toate statele membre ale UE”, spune ministrul Marcel Boloş.

În contextul social, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a mai declarat că toate statele din blocul comunitar caută soluții în prezent, printre acestea numărându-se creșterea veniturilor populației,…

Citeste continuarea Aici

You might also like