Ce spune Violeta Alexandru despre talonul mov în format electronic?

Violeta Alexandru a spus recent că a avut o discuție cu președintele Casei Naționale de Pensii Publice despre aplicarea Legii nr. 270/2021 privind accesul la talonul mov de pensii în format electronic.

În acest sens, Violeta Alexandru susține ferm că în țara noastră, dincolo de lupta pentru a avea proiectul adoptat, este important să se aplice legile întrucât „aplicarea e cheia” în România.

Deși nu mai este în minister pentru a verifica direct care sunt disfuncționalitățile în aplicare legii, aceasta apelează periodic la pârghia conferită de statutul de deputat.

În opinia sa, „I-aș spune oricui face management în sistemul public să învețe din eficiența muncii în privat. De pildă, trebuie verificat periodic, după o decizie, că acea decizie se aplică și în practică.

Asta am făcut mereu, asta am făcut și în 2020. De aceea se făcea treabă. Întotdeauna verifici periodic. Dacă nu e bine, lupți să fie, să îndrepți, să corectezi.

L-am întrebat pe președintele Casei Naționale de Pensii Publice despre aplicarea Legii nr. 270/2021, cea privind accesul (fără a mai aștepta poștașul) la talonul mov de pensii (pentru cei…

Citeste continuarea Aici

You might also like