Ce va fi nou pe Netflix în ianuarie 2022?

În prima lună din noul an, Netflix Inc. va încetini acțiunile de lansare a filmelor sau seriale pentru a da șansa abonaților de a urmări și lansările lunii decembrie. Cu toate acestea, nu înseamnă la ianuarie 2022 nu este plin de surprize.

Astfel, După aproape doi ani de pauză, populara dramă criminală „Ozark” (21 ianuarie) revine cu șapte episoade în prima jumătate a celui de-al patrulea și ultimul sezon. Acum ferm înrădăcinată cu cartelul, familia Byrd (Jason Bateman și Laura Linney) se va înclina în sfârșit să fie de-a dreptul în gașca rea?!, scrie MSN.

De asemenea, există al treilea și ultimul sezon din comedia dulce-amăruie a lui Ricky Gervais, „After Life”, (14 ianuarie); „Arhive 81” (14 ianuarie), un serial de groază supranatural de la producătorul James Wan („The Conjuring”); Sezonul 3 al emisiunii de întâlniri rămâi celibatar sau pierzi „Too Hot to Handle” (19 ianuarie); „Getting Curious with Jonathan Van Ness” (28 ianuarie), un serial educațional de la co-starul „Queer Eye”, și „The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window” (28 ianuarie), un nou serial care este o parodie…

Citeste continuarea Aici

You might also like