Cei care nu au completat chestionarele recensământului, în mediul online, poate să le completeze cu ajutorul autorităților

De luni, 30 mai,recensământul populaţiei intră într-o altă etapă. Românii se mai pot autorecenza doar până vineri, apoi recenzorii vor bate din ușă în ușă pentru ca cei care nu au completat chestionarele în mediul online să le completeze cu ajutorul autorităților.

Peste 10 milioane de chestionare au fost completate până acum în mediul online, iar salariații care au făcut acest lucru beneficiază de o zi liberă plătită de la stat.

În urmă cu două săptămâni, autoritățile au decis prelungirea perioadei de autorecenzare, aceasta fiind, în primă instanță, valabilă doar până la data de 15 mai. De luni însă, recenzorii vor veni din ușă în ușă, iar recenzarea se va face pe tablete, până la data de 17 iunie.

Au fost completate peste 10.250.000 de chestionare până pe data de 24 mai

Astfel, datele înregistrate de Institutul Național de Statistică (INS) arată că au fost completate peste 10.250.000 de chestionare până pe data de 24 mai. Bucureștenii au completat peste un milion de formulare, urmați de cei din județul Cluj, cu peste 440.000 de chestionare, județul Prahova cu aproximativ 400.000 și județele Brașov și Timiș…

Citeste continuarea Aici

You might also like