Cele mai bune 6 măști de păr și proprietățile lor

 

Rutina de îngrijire a părului este necesară, indiferent de stilul de viață sau tipul de păr pe care-l ai. Dacă vrei să te bucuri perioade îndelungate de timp de o podoabă capilară voluminoasă și sănătoasă, atunci nu neglija această etapă din viața ta!

 

Ai grijă de părul tău cu ajutorul măștilor cu formule hidratante, ce protejează și fortifică firele și vârfurile de păr. Descoperă din rândurile următoare cum alegi masca în funcție de nevoile tale, apoi găsește aici întocmai produsele pe care le cauți!

 

Mască pentru părul lipsit de volum

În funcție de perioada din an, gradul de poluare, temperatură, expunerea la soare, dar și de modul tău de viață, părul poate avea un aspect lucios, sănătos și elegant sau poate fi lipsit de volum, degradat și chiar cu vârfuri despicate. Astfel, indiferent de tipul de păr pe care-l ai, ține minte să ai în vedere factorii de risc prezentați.

 

Cu ajutorul unei măști pentru volum, vei hidrata, hrăni, catifela și fortifica podoaba capilară. Acest tip de mască este ideal atât pentru persoanele cu părul vopsit, dar și pentru cele care se luptă zi de zi cu un păr „șters”,…

Citeste continuarea Aici

You might also like