Colorarea părului acasă: 7 sfaturi pentru a obține rezultatul dorit

Pentru multe doamne și domnișoare, colorarea părului acasă este o soluție confortabilă, mai ales atunci când lipsa timpului liber sau economiile nu permit de fiecare dată răsfățul într-un salon de înfrumusețare. Cu toate acestea, vopsirea părului este un proces pe care multe femei evită să-l facă singure, din teama de a nu da greș.  

 

Colorarea părului acasă nu trebuie să fie deloc una dificilă, însă, iar rezultatul final poate arăta exact ca la salon. Dacă și tu ești hotărâtă să faci marele pas, descoperă în rândurile următoare o serie de sfaturi de care să ții cont pentru a obține rezultatul dorit, chiar în confortul propriei case! 

   1. Alege o vopsea de păr de calitate

Unul dintre cele mai populare mituri în ceea ce privește colorarea părului acasă este că părul poate fi deteriorat puternic, căci doar stiliștii știu cum să vopsească părul corect. În realitate, însă, părul tău nu are de ce să fie afectat, atâta vreme cât vei alege o vopsea de păr de calitate, care să protejeze firul de păr. De pildă, există o gamă variată la vopseaua de păr semipermanenta, pentru care poți opta, îmbogățită cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like