COMITETUL NAȚIONAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ PROPUNE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ CU ÎNCĂ 30 DE ZILE

Comitetul Național pentru Situații de Urgență propune din nou prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile. În plus, masca medicală sau cea de tip FFP2 rămâne obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, iar accesul în magazinele alimentare din centrele comerciale va fi permis tuturor persoanelor. 

Mai multe detalii despre propunerile cuprinse în Hotărârea CNSU și modul cum vor fi preluate în Hotărârea de Guvern de astăzi vor fi anunțate în conferința de presă de la ora 16.00, susținută de secretarul de stat Raed Arafat.

Astfel, se propune ca accesul în magazinele alimentare din centrele comerciale să fie permis tuturor persoanelor, dacă sunt stabilite culoare speciale şi este limitat numărul coşurilor de cumpărături. Iată câteva dintre principalele modificări propuse de CNSU:

– se propune ca prin excepție de la prevederile pct. 36, accesul la operatorii economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare situați în centrele și parcurile comerciale să fie permis tuturor persoanelor dacă sunt stabilite culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din…

Citeste continuarea Aici

You might also like