Companiile 7Card din România și Andjoy din Spania vor fi achiziţionate de Gympass

Liderul mondial Gympass, cea mai mare platformă de wellbeing pentru corporații, achiziționează companiile 7Card din România și Andjoy din Spania pentru a se extinde în Europa.Astfel,  7Card și Andjoy au împreună mai mult de 1.400 de clienți corporate și peste 2.800 de parteneri de wellbeing.

Miercuri 19 ianuarie 2022, „Gympass, cea mai mare platformă de wellbeing destinată clienților corporate din lume, anunță miercuri, 19 ianuarie, achiziția companiilor 7Card în România și Andjoy în Spania, de la Sodexo, extinzându-și astfel prezența în Europa”, anunţă compania.

Gympass se extinde în Europa

Compania 7Card este lider pe piața românească de servicii de sport și relaxare, cu peste 1.000 de clienți și mai bine de 600 de parteneri. În prezent compania românească reprezintă un partener local ideal pentru Gympass, care și-a propus să se extindă și să-și concretizeze prezența pe o piață nouă, ca parte din misiunea sa de a face starea de bine accesibilă tuturor.

Iar achiziția Andjoy, o platformă de servicii sportive fondată în Barcelona în anul 2013, care s-a dezvoltat constant și acum include în total 2.200 parteneri, va…

Citeste continuarea Aici

You might also like