De ce unii angajatori români nu prea pun preț pe un MBA?

Cu gândul la un nou pas în carieră, unii români se gândesc la un MBA. Problema în România este că există angajatori care nu prea țin cont de el. În același timp, mai sunt și persoane care au absolvit la WU Executive Academy (Vienna University of Economics and Business) și au decis să lucreze în afara țării, în diverse companii mari.

Chiar în Austria, un MBA (Master of Business Administration) este foarte important la angajare, dacă ne referim la criteriile de selecție. În acest sens, o fostă studentă, care a părăsit România, că atunci când și-a luat diploma, i-a fost trecută titulatura chiar în actele oficiale.

Pentru că în acest caz prețul unui MBA este destul de mare, persoanele care își doresc neapărat o schimbare preferă să plătească sume consistente. Dar, bineînțeles, nu-ți garantează un loc de muncă mai bine plătit, trebuie să faci și tu ceva în sensul ăsta. Ține de fiecare persoană în parte.

Sunt și români mai norocoși cărora le plătește compania un program, mai ales dacă vrea să realizeze proiecte noi, extindere a activității.

În unele cazuri, după ce încep să studieze, studenții realizează…

Citeste continuarea Aici

You might also like