De la 1 iunie Capitala îşi reorganizează transportul public de noapte, motiv pentru care vor exista alte trasee

Începând cu data de 1 iunie se reorganizează transportul public de noapte în Bucureşti,  în plus vor exista şi alte trasee.

Această decizie a fost anunțată atât de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, cât și de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

În acest sens, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă o serie de măsuri pentru îmbunătăţirea transportului public de noapte, începând din data de 1 iunie, incluzând modificări de trasee, dar şi un program de circulaţie previzibil şi dotarea vehiculelor cu camere video.

În precizările sale, „Începând din data de 1 iunie, de la ora 22.30, traseele şi programul de circulaţie ale mijloacelor de transport pe timp de noapte se adaptează la cererea de transport actuală. Astfel, noile trasee vor oferi legături directe şi rapide între centrul Bucureştiului şi cartiere.

Mijloacele de transport vor fi dotate cu sisteme de supraveghere video, programul de circulaţie va fi previzibil, călătoria se va putea plăti cu cardul bancar contactless sau prin SMS, iar autobuzele vor opri în staţii numai la cererea călătorilor”, a scris…

Citeste continuarea Aici

You might also like