Elon Musk, îngrijorat: „Civilizația se va prăbuși dacă oamenii nu fac mai mulți copii”

În cadrul conferinței anuale organizate de The Wall Street Journal, Elon Musk, cel mai bogat om din lume, crede că una din cele mai mari amenințări la adresa civilizației umane o reprezintă faptul că oamenii nu fac mai mulți copii, relatează Business Insider.

Astfel, CEO-ul Tesla și SpaceX a afirmat în cadrul  acestei conferințe organizate în fiecare an de de The Wall Street Journal pentru directorii marilor companii americane, că nu există suficienți oameni pe planetă.

În convingerile sale, „Cred că unul dintre cele mai mari riscuri la adresa civilizației este rata natalității scăzută și în declin rapid”, a spus miliardarul sud-african.

„Și cu toate acestea, atât de multe persoane, inclusiv persoane inteligente, cred că există prea mulți oameni pe planetă și că creșterea populației este scăpată de sub control. Este tocmai invers. Vă rog uitați-vă la cifre – dacă oamenii nu fac mai mulți copii civilizația se va prăbuși”, a continuat acesta.

În altă ordine de idei, Musk a vorbit de asemenea despre pandemia de COVID-19 și modul în care aceasta a afectat decizia oamenilor de a face copii.

Un raport publicat mai devreme…

Citeste continuarea Aici

You might also like