Elon Musk vrea să revoluționeze întreaga lume!

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a transmis că cele mai importante produse pe care le vor lansa anul acesta şi anul viitor nu vor fi maşinile, ci ceva cu totul diferit. Este vorba despre un software pentru automobile autonome, însă și un robot umanoid care să poată ajuta într-o fabrică.

Elon Musk vrea să revoluționeze întreaga lume! Nu este vorba despre mașini

Cu toate astea, promisiunile îndrăzneţe ale celui mai cunoscut miliardar din industria maşinilor electrice se confruntă cu dificultăţi majore, de la tehnologie la reglementări, arată reuters.com.

„Îmi place faptul că depăşesc limitele, dar cred că sunt prea agresivi”, spune analistul Roth Capital Partners, Craig Irwin.

Și-a construit o întreagă carieră sfidând scepticii

De asemenea, amintim de faptul că Elon Musk şi-a construit o întreagă carieră sfidând scepticii cu afaceri active în sectorul maşinilor electrice şi cel al rachetelor.

În această situaţie, unii şoferi Tesla cumpără pachete de 12.000 de dolari pentru conducere autonomă, anticipând că sistemul de conducere complet autonomă va fi disponibil în curând. În acelaşi timp, 60.000 de şoferi de Tesla testează…

Citeste continuarea Aici

You might also like