În peste 120 de localități din România, vor revenii mașinile Google Street View

Cu începere din a doua parte a lunii martie, mașinile Street View revin în România. Acesta vor străbate în următoarele luni șoselele țării și vor vizita peste 120 de localități și drumurile dintre ele.

Din punct de vedere al traficului, mașinile Google Street View se întorc în România începând cu jumătatea lui martie. În următoarele luni, ele vor străbate șoselele țării și vor vizita peste 120 de localități și drumurile dintre ele, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din orașe, șosele și autostrăzi pe Google Maps.

Ce localități vor fi acoperite?

Concret, preluarea de imagini 360 de grade în cadrul Street View în România va începe marți, 15 martie. Mașinile Google Street View vor acoperi zone și localități din toată țara, de la București, Constanța, Hârșova, Curtea de Argeș, Iași sau Piatra Neamț, și până la Orșova, Cluj-Napoca, Vișeu de Sus sau Oradea.

Încă din anul 2010, acest servici Street View este disponibil în România, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante orașe pe Google Maps. Iar acoperirea Street View la nivelul întregii țări s-a realizat în 2012, atunci când au…

Citeste continuarea Aici

You might also like