În România, a fost atins pragul de peste 7.000.000 de persoane vaccinate

Premierul interimar Florin Cîţu  a anunțat într-un mesaj pe Facebook-ul Guvernului că duminică, în România, a fost atins pragul de peste 7.000.000 de persoane vaccinate. Acesta mai spune că este un semn că tot mai mulţi români au înţeles rolul pe care îl are vaccinul de a-i proteja şi de a reduce presiunea pusă pe spitale.

Totuși, din declarațiile oamenilor care au fost la vaccinat în ultimele zile, măsurile restrictive ar fi fost de fapt cele care au dus la creșterea ratei de vaccinare.

Anunțul lui Florin Cîțu

Astfel, „Peste 7.000.000 de persoane vaccinate! Este un semn că tot mai mulţi români au înţeles că vaccinul ne protejează pe noi şi pe cei dragi şi că astfel luăm din presiunea pusă pe spitale. Doar prin vaccinare putem învinge pandemia!”, a anunțat Florin Cîţu, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului duminică seară.

România a atins pragul de șapte milioane de persoane vaccinate

Concret, un număr de 65.169 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 41.196 reprezintă prima doză, 9.663 – doza a doua şi 14.310 – doza a…

Citeste continuarea Aici

You might also like