Insula Rhodos: Ghid de călătorie cu tot ce trebuie să știi

Insula Rhodos este un paradis sălbatic vizitat anual de foarte mulți turiști datorită frumuseții sale istorice, arhitecturale și a temperaturilor mediteraneene perfecte pentru orice anotimp. 

Dacă te gândești să îți planifici un concediu în Grecia, am făcut un ghid cu tot ce trebuie să știi pentru a avea o vacanță de vis în insula Rhodos. 

Insula Rhodos: Ghid de călătorie cu tot ce trebuie să știi

O vacanță în Rhodos reprezintă o călătorie culturală pentru mulți europeni deoarece insula abundă într-o istorie bogată cu tradiții care s-au menținut până în ziua de astăzi, cu stiluri arhitectonice conservate pentru a păstra legendele grecești. Acestea sunt completate de o faună și o floră diversă. Așadar, iată ce trebuie să știi despre o vacanță în insula Rhodos. 

Cum ajungi în insula Rhodos

Există două căi principale pentru a ajunge pe insula Rhodos: cu avionul sau cu un vehicul auto și un feribot. Călătoria cu avionul este cea mai simplă și mai rapidă deoarece durează aproximativ două ore, fără escale. În același timp, se pot rezerva zboruri din aproape orice oraș care conține un aeroport: București,…

Citeste continuarea Aici

You might also like