Israelul îşi deschide graniţele şi pentru nevaccinaţi

În contextul turismului, o informaţie foarte bună pentru toţi românii care plănuiau să meargă în Israel, însă primeau până acum interzis, pe motiv că nu sunt vaccinaţi anti-COVID.  Însă, în cadrul unui anunţ al zilei de duminică, acest lucru este acum posibil.

Astfel, începând cu 1 martie, autorităţile din Israel au anunţat că vor permite intrarea pe teritoriul ţării a oricărui turist, indiferent dacă este sau nu vaccinat împotriva COVID-19.

O astfel de informaţie a venit duminică, 20 februarie, direct de la biroul premierului Naftali Bennett, transmite agenţia Reuters.

Cu toate acestea, singura condiţie pentru a putea intra în Israel este efectuarea, ca şi până acum, a două teste PCR pentru depistarea unei eventuale infectări cu coronavirus. Un test va fi efectuat înainte de zbor, iar cel de-al doilea, la aterizarea în Israel, se mai arată în comunicatul oficial.

În opinia agenţiei, “Observăm o scădere constantă în ceea ce priveşte decesele, astfel că acesta este momentul să deschidem treptat ceea ce am fost primii din

Începând cu 1 martie, autorităţile din Israel au anunţat că vor permite intrarea pe teritoriul…

Citeste continuarea Aici

You might also like