La 51 de ani Monica Anghel îşi doreşte să conducă camioane

Monica Anghel ajunge în câteva zile la frumoasa vârstă de 51 de ani, chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Artista și-a schimbat stilul de viață recent, a scăpat de kilogramele în plus, iar acum se bucură mai mult ca niciodată de familia ei și timpul petrecut alături de cei dragi.

Marea pasiune a Monicăi Anghel

Astfel, Monica Anghel va împlini 51 de ani în câteva zile, însă vârsta nu a împiedicat-o niciodată să învețe lucruri noi. Dacă vrea să-și îndeplinească anumite vise, va face tot posibilul pentru a-și îndeplini țelul, cum ar fi acela de a da examen auto pentru a conduce camioane.

De asemenea, o altă pasiune de a vedetei sunt caii. Înainte de pandemie obișnuia să facă acrobații pe cai la Circul Metropolitan București, însă a venit pandemia și nu a mai avut ocazia să meargă la acorbații.

În opinia sa, „În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai. Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care…

Citeste continuarea Aici

You might also like